23. sraz Škoda historic fan klubu Hradec Králové

 Letošní 23. ročník srazu Škoda historic fan klubu Hradec Králové se po minulých letech přesunul na začátek června. Po předchozím deštivém týdnu se vyklubalo slunce a tak jsme v pátek mohli vyrazit na Stříbrný rybník. Sestavu tvořil Zdenda se svojí Škodou 1202 STW Sněhurkou, Miloš s Octavií a stanovlekem Skif, mladý Míra jel s mojí škodou 1201 STW Karkulkou. V sobotu naše řady ještě rozšířil Jirka s Felicií a Luk se Spartakem.

Setkání našich STW, Karkulka, Hajtra a Sněhurkou
Jirkova Felicia 64´ a Milošova Octavia 60´ v kempu
Lukův Spartak mezi Spartaky
Během tradiční orientační soutěže jsme se letos vypravili do Rosic nad Labem do železničního muzea. Na trasu jsem se po zkušenostech z minulého týdne vypravil se svým zkušeným navigátorem Lukem, který svého Spartaka nechal v kempu.
Během druhé etapy orientační soutěže naše cesta vedla i pod Kunětickou horou, kde se nedalo nepořídit fotku
Bohužel jen díky mému zaváhání u jedné otázky v rámci orientační soutěže jsme nepostoupili do finálové skupiny. Slávu a čest Prdec teamu zachráníl nájemný pilot, kterým byl mladý Míra, který se s půjčenou Karkulkou nakonec po závěrečném rozstřelu umístil na celkově třetím místě a odvezl si domů bronzový pohár.

nedělní soutěž elegance a setkání služebních vozidel VB
historicky třetí setkání Karkulky s Hajrou v rámci nedělní soutěže elegance
Nedělní soutěž elegance byla pro náš tým také celkém, úspěšná a povedlo se nám získat hned dva poháry, jeden za nejzajímavější vůz srazu a Míra přidal do sbírky ještě jeden pohár a to pro největší kuriozitu srazu.

pohár pro Hajtru a nejzajímavější vůz srazu
sbírka Mírových pohárů, které se mu podařilo získat
 V celkovém součtu byl letošní ročník i na počet výher celkem plodný, hned dvě auta dovezla 3 poháry. Počasí bylo příznivé, oproti minulému týdnu jsme nezmohli a mohli si sraz vychutnat naplno.
Velké díky patří hlavnímu pořadateli Jardovi Geregovi za uspořádání této skvělé akce!



Žádné komentáře: