A1 Contest 2010, OK1ZHS

Před pár měsíci mně Bédové nabidli, jestli bych si nechtěl odjet A1 Contest ze Spálavy. Jak se blížil termín závodu, vidina závodu se pomalu rozplývala. V týdnu před závodem jsem byl navíc solidně nachcípán a do větru se mi moc nechtělo. Nakonec jsem se rozhodl, že závod pojedu alespoň rekreačně.
Na Spálavu vyrážíme v sobotu dopoledne společně s Bédou 1VDJ. Po příjezdu na Spálavu máme pracoviště v mžiku připravené. Čas před závodem vyplňuji návštěvou na sousedním Vestci u OK1KCR. Vždy s sebou přibalí hromadu jídla a sami bez pomoci by to jistě nezvládli zkonsumovat.
Závod rozjíždím s 16el. F9FT a 500W PA. Na výzvu přichází i několik stanic nad 800km, LY2WR KO24, F5SE/p JN19. Bohužel zrovna při spojení s OK1PGS v 1730UTC mně ochrana vypla konec a už se ho nepodařilo zrestartovat. Tou dobou je v deníku cca 114QSO. Pustil jsem si tedy zprávy v televisi a po příchodu Bédy jsme vyrazili do místního kulturního zařízení. K rádiu opět usedám kolem 2130UTC, únava je ale silnější, tudíž těsně po půlnoci vypínám rádio a jdu spát. Ráno se konec vzpamatoval, bohužel při třetím spojení opět kleknul. Během hodiny s Bédou vše balíme a jedeme zpět do Pardubic. Celkem tedy rekrečních 157 QSO a 38403 bodů.

2 komentáře:

Pavel OK1ADT řekl(a)...

... a ja si rikal coz se prihodilo, neb jsem te nenasel.

Pavel ADT

Jan OK1ZHS řekl(a)...

Nebylo mne moc dobre, tak jsem to nechte lamat pres koleno. Jinak bych jel na holy radio...