40. Radioamatérské setkání Tatry 2014, Poprad

Letos to s výjezdem do Tater vypadalo prachbídně. Ondra 1CDJ, Saša 1RS a Standa 1UUS měli být v XV. Necelý týden před setkáním mi Ondra volá, jestli pojedu, že odjezd do XV odložili. Zkouším ještě osvědčenou dvojici: Zdeněk 3BAZ a Jirka 2LOL, Jirka se do výjezdního týmu přidává, Zdeněk dává přednost jiné akci.
Do OM vyrážíme v pátek kol 13. ve složení 1RS, 1CDJ, 2LOL a 1ZHS a do Popradu přijíždíme kol 1930. V hotelu již čeká Bob 1CDK s YL Janou, kteří to mají z Brna o fous blíže. Překvapuje mě vcelku silná účast z OK, zejména z Plzeňska. První večer se pěkně daří a Jirka a já ještě, kolem 2. ranní, nakukujeme do místního hotelového baru s diskotékou. Nicméně zde jsme byli zděšení cenami, za to se nepije ani v centru Prahy.
Druhý den dopoledne se s Jirkou věnujeme odpočinku a odpoledne celá naše kumpanie vyráží do naší oblíbené popradské cukrárny. S sebou přibalujeme také Romana 1UFM a Mílu 1VUM, který již na burze sbalil svůj stánek zbožím koloniálním. Večer se pak koná oblíbená společenská zábava s tombolou. Náš stůl pobral vcelku solidní počet cen, na mě se opět nedostalo. Každopádně v tombole jsem vyhrál jen jednou (2011): kýbl hoven ze ZOO Praha, tak jsem ani nic neočekával :-) Večer se tedy vydařil a druhý den dopoledne jsme vyrazili z5 do OL5.


Žádné komentáře: