41. Radioamatérské setkání Tatry 2015, Poprad

V Tatrách jsme nemohli chybět ani letos. V pátek 20.11. vyrážíme z Pardubic do OM ve složení: Saša 1RS, Ondra 1CDJ, já 1ZHS a Zdeněk 3BAZ. Jirka 2LOL měl bohužel pracovní povinnosti, tak letos nejel. Do auta zakupujeme něco ostřejšího, tudíž nám cesta pěkne ubíhá. Do Popradu přijíždíme v době, kdy je večeře v plném proudu a vítáme se s dalšími členy naší "pardubické" sekce: Janou (YL 1CDK), Bobem 1CDK, Mischell (YL 1ELA), Martinem 1ELA a Ivanem 1TPW, který v Tatrách volně navázal na pracovní cestu.
Po večeři se část týmu přesunuje do hotelového baru, kde je standardně mizerná obshluha a hnusné pivo. Zdenda si navíc pohrává s myšlenkou, že by se něčím dorazil. Nicméně číšník nás navštívil jen jednou a poté se již neukázal. Se Zdeňkem se přesouváme naproti do malé hospůdky. Zde jsme již vcelku spokojeni. Hospůdka bohužel o půlnoci zavírá a tak se jdeme dounavit do Satelu na diskotéku. 
Ráno mám trochu unavenou mysl, ale i tak stíhám snídani a vrhám se do víru burzy. Odpoledne probíhá velmi podobně jako v předchozích letech. Začínáme návštěvou místní vynikající cukrárny a končíme společenským večerem s tombolu. Náš stůl získal opět nemálé množství cen. Zdenda si liboval, jelikož vyhrál skládací 4 el. DK7ZB z Hamshopu a má konečně na co vysílat. Je zajímavé, že pokaždé, když někoho vezmu do Tater, tak vyhraje anténu. Příští rok si cestu se mnou zamluvila Saša. Stejně se ale asi svezeme s Ondrou :-)

 Společenský večer

Žádné komentáře: