UHF contest 2008

První víkend v říjnu je tradičně vyhrazený UHF contestu.
Po předchozí domluvě jsme tentokrát spojili síly a vyrazili na Spálavu podpořit tým OK1KPA. V pátek odpoledne jsme vyrazili ze zamračených Pardubic na Spálavu, kde na nás čekalo zhruba obdobné počasí jako v Pardubicích. Díky drobnému sdržení jsme na kopec přijeli v sestavě Dan OK1TDO, Honza OK1ZHS a Ivan OK1TPW s asi dvouhodinovým zpožděním. Po příjezdu jsme se přivítali s Beďou OK1DOZ, který na nás již čekal na místě. Vzhledem k pokročilé hodině a nepříliš přívětivému počasí jsme místo dalšího budování vyrazili do místního kulturního zařízení.
V sobotu přijeli ještě Rosťa OK1DRZ, Pavel OK1ADT a Jirka OK1JVA.
QRV jsme byli na pásmech 70cm, 23cm, 13cm a 3cm a než se nám podařilo zprovoznit všechna pracoviště bez problémů jsme se dočkali začátku závodu.
Celou sobotu nás navíc sužovalo chladné počasí a nepříjemný vítr. Nedělní počasí bylo již přívětivější a mimo vysílání jsme se pokoušeli opravit rozvodnou elektrickou skříň.
Na závěrečnou fázi balení nám přijel pomoc ještě Zdenda OK1ZDT. Vše proběhlo bez problémů až na závěrečnou fázi bourání stožáru na 23 a 13 cm, kdy se nám podařilo zlomit jednu z trubek stožáru.
Report ze závodu a případné další komentáře doufám, že se napíší i další účastníci akce.

Žádné komentáře: