32. ročník MČR Soutěže dětí a mládeže v radioelektronice


Stává se již tradicí, že chlapci z PRDCE se podílí na organizaci této krásné soutěže. Nejen, že organizují okresní kola (ve svých okresech), organizují i krajská kola a organizují i MČR. V letošním roce to byla jen hradecká část PRDCE.

V PRDCI nedošlo k rozkolu po loňském mistrovství, to jen poznámka ke škarohlídům, kteří nám nepřejí naše vřelé atd...vztahy.

Prostě se tak stalo. A v DDM Hradec Králové, kde má zázemí OK1OHK (tedy hradecká část PRDCE-již výše zmiňovaná), se konalo mistrovství České republiky. Všechno zásadní jsem napsal do novin, časopisů a dalšího (doufám, že vše vyjde, protože psát o jedné akci několikrát jinak je pro chlapce původem z dědiny boj). Co jsem nenapsal jsem zveřejnil na www.barak.cz nebo na www.infohk.cz, vždy v sekci "NOVINKY".
Zde Vám nabídnu pohled trošku jiný. Podíváme se na ředitele soutěže, který při předávání výsledků stál téměř bos. Ukáži Vám jednoho vedoucího družstva, který při vyhlášení padal únavou (únavu způsobila přílišná péče o svěřence). Nakonec jsme mu museli přivolat dozor.

Jsem si jist, že mi určitě bude chtít někdo natlouct. Já se nedám a budu utíkat a utíkat.























































Nakonec si dovolím umístit foto organizátorů a rozhodčích. Hlavně proto, že jsem tam i já.
O Mistrovství České republiky tentokrát nevážně psal Vojtínek OK1ZHV.

Žádné komentáře: